Les mer

Fleet management

Vi gir deg fleksibilitet i valg av tjenester hos oss. Velger du vårt konsept hvor du ønsker å eie flåten selv og hvor vi administrerer det praktiske - så tilpasser vi administrasjonsløsningen etter ditt ønske.

Innholdet i konseptet utarbeides i samarbeid med kunden og er et tilleggsprodukt til vårt standardprodukt operasjonell leasing.
Vi vet at våre kunder ønsker ulike løsninger på sitt bilhold. Noen ønsker å sette bort all praktisk håndtering, mens andre bare ønsker deler av oppgavene satt bort. Av denne grunn tilbyr  DRIVALIA en løsning der vi dekker våre kunders faktiske behov.

Fleet Management er spesielt aktuelt for bedrifter som finner det hensiktsmessig å opprettholde egne innkjøpsavtaler og beholde sine egne finansieringsløsninger etc, men som ønsker å sette bort den administrative delen av bilholdet for å oppnå bedre oversikt og profesjonell kontroll over kostnader.

Vi tilpasser oss og du kan velge mellom våre produkter og tjenester. Vårt hovedmål er å samle alt på ett sted, og vi tilbyr èn samlefaktura for alle hendelser per måned. Konseptet baserer seg på belastning av reelle kostnader ut fra det virkelige forbruk. I tillegg til at alle kostnadselementer kan sees på fakturaene, blir alle opplysninger fra vårt driftssystem rapportert til kunden gjennom vårt online rapporteringsverktøy.

Bli kunde hos oss og få en fleksibel og trygg leasingpartner.

Kontakt oss

Lurer du på noe?
Kontakt oss gjerne!

Takk! Din henvendelse er mottatt
Noe gikk galt. Prøv igjen senere.