Les mer

Partnerskap

DRIVALIA samarbeider med flere ledende ladeoperatører i Norge for å tilby den mest optimale ladeløsningen, råd og støtte i forbindelse med valget av ladeoperatør og påfølgende administrasjon.

I Norge forbedres ladenettet kontinuerlig, og antall ladepunkter øker. Circle K, Fortum, og Mer er de største aktørene i det nordiske markedet når det gjelder ladeinfrastruktur for elbiler. Selskapene tilbyr et utvalg ladebokser, og deres ladenettverk dekker hele Norge med mer.

Derfor har DRIVALIA inngått et samarbeid med alle nevnte aktører, slik at vi kan tilby deg mest mulig optimale råd og støtte når det gjelder ladeinfrastruktur.

Hvordan kan  DRIVALIA hjelpe dere når det kommer til valg av ladeløsning?

Valg av løsning

Vi rådgir deg når du skal velge en ladeløsning, inkludert ladeboks og plasseringen av disse

Installasjon

Vi hjelper deg når ditt ladenettverk skal installeres - både hjemme og på jobb

Administrasjon

Vi håndterer deretter hele administrasjonen av ladeabonnementene i løpet av leasingperioden

Både Circle K & E.ON tilbyr hjemmeladere og ladeabonnement til en fast månedlig pris. Vi hjelper deg å finne den beste ladeoperatøren for din flåte - enten det lønner seg å velge en leverandør eller kombinere flere.

DRIVALIA tar hånd om hele administrasjonen

Når avgjørelsen om grønne firmabiler er tatt og ladestasjoner er installert i hjemmene og på arbeidsplassen, tar vi oss av administrasjonen av ladeabonnementene. Alle kostnader blir fakturert på nytt til ditt selskap, slik at abonnementet legges til leiebetalingen og alt samles på én faktura. Når du lader bilen hjemme, får du tilbakebetalt strømforbruket av ladeoperatøren. Skulle det være behov, vil vi også sørge for dialogen mellom deg og ladeoperatøren.

Kontakt oss

Lurer du på noe?
Kontakt oss gjerne!

Takk! Din henvendelse er mottatt
Noe gikk galt. Prøv igjen senere.