Les mer

DRIVALIA overtar driften av ALD Automotive i Norge.

Etter godkjenning fra EU-kommisjonen går Crédit Agricole (CA) Auto Bank inn i det norske markedet, via sitt mobilitetsselskap, DRIVALIA.
Dato
August 1, 2023
Kategori
Nyheter
Lese tid
3 Min
FOTO: F.V. Head of project, Jørn Garder og Administrerende direktør, Dag Fraurud i DRIVALIA Norge.

Etter godkjenning fra EU-kommisjonen går Crédit Agricole (CA) Auto Bank inn i det norske markedet, via sitt mobilitetsselskap, DRIVALIA.

Det nye norske selskapet, ledet av Dag Fraurud, vil i første omgang fokusere på operasjonell leasing. Det er imidlertid planer om å introdusere et omfattende utvalg av mobilitetsløsninger i fremtiden, for eksempel elbildeling, bilabonnement, utleie i alle varigheter og operasjonelle leieavtaler.Mobilitetsselskapet DRIVALIA tar et betydelig skritt fremover i sin europeiske vekstprosess.

Etter godkjenning fra EU-kommisjonen har CA Auto Bank Groups utleie- og mobilitetsselskap offisielt fullført oppkjøpet av  ALD Automotives virksomhet i Norge.

Avtalen er en del av en større plan, hvor selskapet også kjøpte ALD Automotives virksomhet i Irland samt LeasePlans virksomheter i Finland og Tsjekkia, med totalt 75 000 kjøretøy og ca. 430 ansatte. Ved å gå inn i 4 nye europeiske land, er DRIVALIA, med sine utleie-, leasing- og mobilitetsløsninger, nå representert i 13 europeiske markeder.

I Norge vil aktivitetene til selskapet, ledet av Dag Fraurud,  i første omgang fokusere på operasjonell leasing. I fremtiden vil tilbudet imidlertid gradvis utvides til å omfatte hele spekteret av DRIVALIAs "Planet Mobility"-løsninger, som elbildeling, bilabonnement, utleie i alle varigheter og operasjonelle leieavtaler.

Etter at prosessen med rebranding er fullført, vil den nye, norske filialen bli en del av Crédit Agricole, et av verdens mest anerkjente, globale bankkonsern, som betjener over 53 millioner kunder i 47 land.

– Vi er glade og stolte over å ønske det norske teamet velkommen til vår store familie. Dette oppkjøpet markerer et vendepunkt for DRIVALIAs prosjekt i Europa. Med lanseringen av vårt nye datterselskap i Norge, beveger vi oss stadig nærmere vårt mål om å bli en ledende pan-europeisk aktør innen morgendagens mobilitet, sier Giacomo Carelli, CEO i CA Auto Bank og styreformann i DRIVALIA.

– Vi vil arbeide for å styrke og forbedre kvaliteten på tjenestene som tilbys og graden av kundetilfredshet, ved hjelp av vårt nå forente kunnskapsnivå og brede erfaringsgrunnlag. Vår strategi, basert på vår natur som en uavhengig multi-brand operatør, med nesten hundre års erfaring fra bilindustrien, gjør det mulig for oss å tilby de beste løsningene som er tilgjengelige på markedet, sier Paolo Manfreddi, administrerende direktør i DRIVALIA.

- Vi ser frem til å ta fatt på denne reisen, som vi er trygge på at vil bestå av kontinuerlig vekst og utvikling. Ytterligere styrket av våre nye eiere, har DRIVALIA Norge et svært kompetent team med sterkt fokus på både miljø, innovasjon og fleksibilitet innenfor mobilitetsbransjen. Vi gleder oss til å holde frem med vår virksomhet innenfor operasjonell leasing, samtidig som vi vil kunne tilby våre kunder nye og fleksible løsninger som vi tror vil forenkle deres bilhverdag, sier Dag Fraurud, Administrerende direktør i DRIVALIA Norge.

Relaterte saker

Alle artikler
Nyheter

CA Auto Bank og DRIVALIA klare til å erobre Europa!

Nyheter

DRIVALIA overtar driften av ALD Automotive i Norge.

Artikler og tips

Overdragelse av leasingkontrakt

Kontakt oss

Lurer du på noe?
Kontakt oss gjerne!

Takk! Din henvendelse er mottatt
Noe gikk galt. Prøv igjen senere.