Les mer

Om Drivalia

Om Drivalia

DRIVALIA er et leasing-, bilutleie-og mobilitetsselskap, eid av CA Auto Bank, som igjen er heleid av Crédit Agricole Group, ett av verdens mest anerkjente globale bankkonsern, som betjener over 53 millioner kunder i 47 land.

DRIVALIA Norge (tidligere ALD Automotive Norge) har en solid posisjon innenfor leasing og bilfinansieringi Norge. Med over 20 års erfaring som leasingaktør i det norske markedet, kjenner vi bil- og transportbehovene til små og store norske bedrifter ut og inn.

Vårt hovedforretningsområde er operasjonell bedriftsleasing og fleksibel korttidsleasing til private og offentlige virksomheter. Dessuten tilbyr vi både privatleasing og bilabonnement. Bruktbilsalg av innleverte leasingbiler via DRIVALIA Future Outlet er også en del av vår virksomhet.

Blant våre flere enn 2000 bedriftskunder i Norge finnes både enbilskunder og kunder som har 400+ biler i flåten. For oss står bærekraft og det grønne skiftet i høysetet, og over 80% avvåre nybestillinger er nå elektriske biler, både på personbil og varebil. Vi er merkeuavhengige, så hos oss velger kunden, etter eget ønske, bilmerke og modell.

Vi skreddersyr leasingpakker for våre kunder, og tilbyr en totalopplevelse, fra analyse avbedriftens bilbehov til rådgivning og forslag til best mulig løsning for hver enkelt bedrift. Vi tilbyr ulike finansieringsløsninger og du kan bestille forsikring fra DRIVALIAs eget forsikringsselskap. Hos oss kan du også velge blant en rekke tilleggstjenester,som for eksempel Fleet Management, dersom du ønsker et bekymringsløst bihold for din bedrift.

DRIVALIA er en nøkkelaktør innenfor bærekraftig mobilitet i Europa. Med hovedkontor i Torino er selskapet representert i 15 europeiske land, inkludert Norge: Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Hellas, Irland, Italia, Nederland, Polen, Portugal, Spania, Storbritannia, Tsjekkia og Tyskland.

Firmaprofil

DRIVALIA er et leasing- og mobilitetsselskap som tilbyr varierte, attraktive løsninger til konkurransedyktige priser.

Kontakt oss

Jobb og karriere

Les mer

Ledige stillinger

Les mer

Drivalia international

Les mer
Hvorfor velge Drivalia?

Vi .

Kontakt oss

Fleet management

Les mer

Rådgivning om grønne biler

Les mer

Partnerskap

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Les mer
Kontakt oss

Lurer du på noe?
Kontakt oss gjerne!

Takk! Din henvendelse er mottatt
Noe gikk galt. Prøv igjen senere.