Les mer

Bedriftsleasing

DRIVALIA (tidligere ALD Automotive) er et ledende selskap innenfor finansiering og biladministrasjon for både privat næringsliv og offentlig sektor, med over 20 års erfaring fra det norske markedet. Vi tilbyr våre kunder de mest innovative og best tilpassedede konsepter for operasjonell leasing, og våre dyktige rådgivere hjelper deg med å skreddersy den beste firmabil-løsningen for din bedrift.

DRIVALIA (tildigere ALD Automotive) er spesialister på håndtering av bedriftsbiler. Med mer enn 20 års erfaring fra det norske leasingmarkedet, er vi en komplett leverandør, som tilbyr en rekke ulike produkter, fra ren leasing til vårt totalprodukt der alt er inkludert. Vi etterstreber å tilby de mest økonomiske optimale og miljøvennlige kjøretøyene, hvor faste og forutsigbare månedskostnader er en selvfølge.

DRIVALIA ønsker å være en partner for våre kunder, og vi hjelper deg og din bedrift med å skreddersy en løsning som passer perfekt for dere.

DRIVALIA er merkeuavhengig og vi tilbyr så godt som alle bilmodeller. Du velger ganske enkelt hvilke biler du ønsker i bilparken, så tar vi oss av resten. Enten du ønsker en liten elbil eller en stor varebil, vi kan tilby deg akkurat den bilflåten du trenger og ønsker.

Full kostnadskontroll på bedriftens bilpark

DRIVALIA har som målsetting å tilby de mest økonomisk optimale og miljøvennlige kjøretøyene, hvor faste og forutsigbare månedskostnader er en selvfølge.

Vi har flere ulike tilleggsprodukter som for eksempel service og vedlikehold, forsikring, dekk og dekkhotell, drivstoffkort, ladebrikke, bombrikkeadministrasjon og 24t veihjelp.


Flere tjenester

Alle tjenester

Privatleasing

Privatlease.no er for privatpersoner som ønsker et enkelt og trygt bilhold. Alt foregår helt enkelt digitalt.
Les mer

Kjøp av bruktbil

Vi er en av Norges største bruktbilbutikker, som videreselger attraktive, nyere brukte leasingbiler.
Les mer

Bilabonnement

Abonnér på en bil i 1,3,6 eller 12 måneder! Bytt bil så ofte du vil.
Les mer

Leie

Kommer snart.
Les mer

Bildeling

kommer snart.
Les mer
Kontakt oss

Lurer du på noe?
Kontakt oss gjerne!

Takk! Din henvendelse er mottatt
Noe gikk galt. Prøv igjen senere.